Monaco, Stuttgart, Hertha BSC en Bolton sneuvelen

24 februari 2006, 02:24

AS Monaco, VfB Stuttgart en Bolton Wanderers zijn er niet in geslaagd om de achtste finale van de UEFA Cup te bereiken. Monaco ging mede door een goal van voormalig Twente-verdediger Majstorovic ten onder tegen FC Basel, terwijl Stuttgart en Bolton haar meerdere moesten erkennen in respectievelijk Middlesbrough en Olympique Marseille.

Schalke 04 bekert wel verder. De ploeg won de uitwedstrijd bij Espanyol dankzij treffers van Kuranyi, Sand en Lincoln: 0-3. Schalke was voor eigen publiek ook al beter dan de tweede club van Barcelona: 2-1. Eerder op de dag redden Hertha BSC het niet. De club uit Berlijn verloor de uitwedstrijd bij Rapid Boekarest (2-0). Niculae en Buga maakten de doelpunten voor de Roemenen die in de eerste ronde Feyenoord bedwongen. 

Voor VfB Stuttgart is het Europese toernooi voorbij. Voor de ogen van scheidsrechter Braamhaar wonnen de Duitsers de uitwedstrijd bij Middlesbrough met 0-1, maar VfB Stuttgart verloor vorige week voor eigen publiek: 1-2.

Frankrijk is met Lille, Strassbourg en Olympique Marseille bij de laatste zestien ploegen van de UEFA-beker vertegenwoordigd. Lille bleef overeind bij Shakthar Donetsk (0-0). De Franse club won vorige week de thuiswedstrijd met 3-2. Strassbourg speelde voor eigen publiek gelijk tegen Litex Lovetsj (0-0). De formatie won vorige week de uitwedstrijd al met 2-0.

Olympique Marseille won voor eigen publiek van Bolton Wanderers: 2-1. Het eerste duel tussen beide ploegen eindigde in 0-0. AS Monaco schaarde zich niet als vierde Franse ploeg bij de laatste zestien. De formatie kwam voor eigen publiek niet verder dan een gelijkspel: 1-1. AS Monaco verloor de uitwedstrijd met 1-0. Udinese schakelde Lens uit. De Italianen verloren weliswaar met 1-0. Ze hadden het eerste duel echter al met 3-0 gewonnen.

AS Roma won net als een week eerder met 2-1 van Club Brugge. De Romeinen zijn daarmee net als de langenoten van Palermo verzekerd van deelname aan de volgende ronde. Palermo versloeg Slavia Praag met 1-0. Dat was voldoende omdat de uitwedstrijd voor de Italianen met 2-1 verloren was gegaan. 

Eerder op de dag had ook Hamburger SV zich al weten te plaatsen voor de volgende ronde, door een 2-0 overwinning op FC Thun. Rafael van der Vaart maakte in deze wedstrijd zijn rentree na maandenlang blessureleed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen