Vorst brengt wedstrijd NEC - Feyenoord in gevaar

31 januari 2009, 14:45   Bijgewerkt: 31 januari 2009, 14:53

Het is nog niet honderd procent zeker of het duel tussen NEC en Feyenoord, dat zondag in Nijmegen op de rol staat, doorgang kan vinden. Zaterdagochtend zou de NEC-selectie haar laatste training afwerken in De Goffert, maar vanwege een bevroren veld werd uitgeweken naar het kunstgrasveld van Achilles '29.

"Ik schat dat veertig procent ontdooid is. Maar voor zestig procent is het veld nog keihard", zei stadionmanager Theo van Benthum in De Gelderlander. "Er ligt hier een veldverwarming, maar de capaciteit is gewoon onvoldoende. Daar waar de zon komt, gaat het nu beter. In combinatie met de veldverwarming wordt het zachter. Maar voor zondag is er weinig zon voorspeld. Daarom gaan we het veld met zeilen bedekken. Bijvoorbeeld in de vijf metergebieden. Zondag wordt er gekeurd door de KNVB. Het veld is vlak. Dat kan schelen. Maar spannend wordt het wel."

Als de wedstrijd doorgaat, zal deze in elk geval zonder Ramon Zomer worden gespeeld. De verdediger is definitief afgehaakt met een liesblessure. Zijn plaats in de defensie wordt ingenomen door de van AZ gehuurde Milano Koenders. De andere twijfelgevallen aan Nijmeegse zijde, Bas Sibum en Jhon van Beukering, zijn wel fit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen