Boze Timmer haalt uit naar de KNVB

25 februari 2006, 12:30

AZ-doelman Henk Timmer heeft geen goed woord over voor de KNVB. De sluitpost vindt het onvoorstelbaar dat hij binnen acht dagen vier wedstrijden moet spelen, waaronder een interland. "Ik denk dat de KNVB zichzelf belangrijker vindt dat de spelers en het voetbal. Dat is heel vreemd", moppert de reservedoelman van Oranje tegen FCUpdate.nl.

Afgelopen donderdag speelde AZ voor de UEFA Cup tegen Real Betis en dat was voor de Alkmaarders het begin van een overvolle week. Zondag wacht de kraker tegen PSV, waarna de internationals zich maandag moeten melden bij het trainingskamp van hun nationale ploegen. Woensdag staan interlands op het programma, waardoor de spelers pas donderdag terug zullen keren in Alkmaar. Een dag later moet AZ echter alweer op bezoek bij NEC.

Met de slopende UEFA Cup-ontmoeting met Real Betis in de benen ontvangt AZ zondag in ieder geval PSV. Voor de Alkmaarders is het de laatste kans om nog terug te komen in de strijd om de landstitel. De achterstand op de Eindhovenaren bedraagt momenteel negen punten, waardoor voor AZ een overwinning bittere noodzaak is. "We moeten zondag weer vol aan de bak, we moeten er gewoon weer staan", aldus Timmer.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen