FC Groningen: Femi terug, Pedersen haakt af

3 februari 2009, 17:32

Nicklas Pedersen moet de thuiswedstrijd van FC Groningen tegen NEC laten schieten. De Deense aanvaller, die afgelopen zaterdag tegen ADO Den Haag nog in de basisformatie stond, kampt met een enkelblessure.

Tegenover de absentie van Pedersen staat voor coach Ron Jans de terugkeer van middenvelder Oluwafemi Femi Ajilore en Brian van Loo. De middenvelder en de doelman behoren weer tot de wedstrijdselectie. Hetzelfde geldt voor topschutter Marcus Berg, die afgelopen weekend nog een schorsing uitzat.

Coach Jans benadrukt op de website van zijn club het belang van deze wedstrijd. "We krijgen een directe concurrent op bezoek. De laatste jaren is het vaak stuivertje wisselen geweest. NEC stond eerst voortdurend boven Groningen en daarna zijn wij een aantal seizoenen boven hen geëindigd. Afgelopen jaar, in de play-offs, speelde NEC het beste voetbal van de afgelopen tien jaar. En dit jaar ontlopen de clubs elkaar weer niet veel. De ploegen ontlopen elkaar weinig. We zullen op het veld zien wie deze keer de sterkste is", aldus de Groningse oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen