Klinsmann schorst ontevreden Wörns

Ger
25 februari 2006, 14:23

Christian Wörns heeft zijn kritiek op het selectiebeleid van Jürgen Klinsmann duur moeten bekopen. De verdediger van Borussia Dortmund werd niet opgeroepen voor het oefenduel met Italië en sprak daarna harde woorden over de Duitse bondscoach. Klinsmann heeft Wörns nu geschorst voor het nationale team.

"De bondscoach zegt altijd dat mensen geselecteerd worden aan de hand van hun prestaties. Dat is blijkbaar niet het geval", liet de getergde Wörns eerder deze week weten. "Dat ik nu niet bij de selectie zit, bewijst dat Klinsmann niet alleen selecteert op basis van vorm en prestaties. Klinsmann moet nu maar eens toegeven dat hij sommige mensen gewoon niet in zijn selectie wil hebben."

Klinsmann besloot Wörns na het horen van de kritiek te schorsen voor het nationale team. "Zijn kritische commentaar heeft bij ons tot onbegrip geleid en we kunnen zijn gedrag niet accepteren. We hebben hem eerder al gezegd dat hij zich niet meer negatief moest uitlaten. Hij heeft er dus zelf voor gezorgd dat er geen basis meer is voor verdere samenwerking", aldus de bondscoach van Duitsland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen