Stevanovic draagt eerste doelpunt op aan zoontje

9 februari 2009, 00:01   Bijgewerkt: 9 februari 2009, 00:07

Dalibor Stevanovic kwam deze winter naar Vitesse omdat hij bij zijn vorige club, Maccabi Petah Tikva, geen salaris meer ontving. Bij de Arnhemmers maakte hij tijdens zijn eerste optredens een prima indruk. Zondag vervulde de Sloveense international met zijn eerste doelpunt (2-1), die tevens een hele fraaie was, een sleutelrol in de 4-1 overwinning van de Gelderlanders op Ajax.

Na zijn goal haalde Stevanovic een speen uit zijn broek en toonde hij een shirt met daarop de tekst '20-08-2008 Adrian', refererend aan zijn zoontje, aan wie hij zijn doelpunt opdraagt. "Mijn vriendin en mijn zoontje Adrian waren voor de eerste keer in het Gelredome. Dit was mijn manier om mijn liefde voor hen te tonen", aldus de 24-jarige middenvelder in De Gelderlander.

Stevanovic had na de wedstrijd geen tijd om zijn doelpunt terug te zien. "Ik zou vanavond graag naar de televisie kijken, maar dat zal niet gaan. Ik rijd over een paar uurtjes naar Genk in België. Het Sloveense elftal komt daar bij elkaar voor een teambijeenkomst. Op woensdag spelen wij in Genk een oefeninterland tegen België."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen