Van de Laak: "Laat dit een les voor Nieveld zijn"

Ger
9 februari 2009, 10:59

Koen van de Laak ontsnapte zondag tegen Feyenoord (0-0) aan een ernstige blessure. De middenvelder van FC Groningen kreeg een doodschop van de jonge Norichio Nieveld, die daarop met direct rood het veld moest verlaten.

"Laat dit een les voor hem zijn", zegt Van de Laak in AD Sportwereld. "Het valt allemaal nog mee, maar ik heb vorig jaar ook zoiets meegemaakt bij De Graafschap. Dan zie je dat het ook anders af kan lopen." De middenvelder scheurde destijds na een grove charge van Purrel Fränkel zijn enkelbanden.

Volgens Van de Laak was de overtreding van Nieveld vooral onbesuisd. "Ik zag hem aankomen en was in beweging. Dat was mijn geluk. Als je voet vast staat, ben je weg. Ik neem het hem niet kwalijk. Ik maak ook wel eens een overtreding waarvan ik denk: wat heb ik nu gedaan?"

De middenvelder was echter niet te spreken over de boze reacties van de Feyenoord-spelers. "Als een teamgenoot zoiets doet, dan zeg ik: leuk en aardig, maar het is gewoon rood. Dan hoeven ze niet als gekken op de scheidsrechter te springen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen