Rode kaart helpt Barça langs Zaragoza

Ger
26 februari 2006, 01:39

Met moeite heeft FC Barcelona de competitiewedstrijd bij Real Zaragoza winnend afgesloten. De ploeg van trainer Frank Rijkaard won zaterdagavond uiteindelijk met 2-0.

De thuisclub hield tachtig minuten lang stand. Een rode kaart voor Albert Celades, wegens hands in het strafschopgebied, zette Barça op het spoor van de overwinning. Ronaldinho benutte de toegekende penalty. Henrik Larsson, ingevallen voor Lionel Messi, besliste het duel twee minuten later.

Bij Barcelona begonnen Mark van Bommel en Giovanni van Bronckhorst op de reservebank. De eerste mocht tien minuten na rust opdraven voor Thiago Motta. Het duel werd ontsierd door racistische spreekkoren op de tribune aan het adres van Samuel Eto'o. De Kameroense spits dreigde het veld te verlaten. De scheidsrechter onderbrak het duel in de tweede helft tijdelijk om een einde te maken aan de beledigingen. Zijn ploeggenoten en Rijkaard haalden Eto'o vervolgens over om door te gaan.

Atletico Madrid is aan de hand van zijn nieuwe coach Pepe Murcia bezig aan een prima reeks. Zaterdag werd voor eigen publiek de zesde overwinning op rij bijgeschreven. Tegen degradatiekandidaat Malaga haalde de ploeg flink uit: 5-0. Fernando Torres en Juan Valera maakten ieder twee doelpunten. De andere was van Maxi Rodriguez. Oud-PSV'er Mateja Kezman miste voor Atletico vlak voor rust een strafschop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen