Melbourne naar finale Australische competitie

14 februari 2009, 14:50   Bijgewerkt: 14 februari 2009, 14:58

Melbourne Victory heeft zich geplaatst voor de finale van de Australische competitie. De titelhouder rekende in de halve finale eenvoudig af met Adelaide United. Na een 0-2 zege in Adelaide, won Melbourne de thuiswedstrijd met liefst 4-0.

Melbourne, dat in de reguliere competitie als eerste geëindigd was, speelt in de finale mogelijk nogmaals tegen Adelaide. De Zuid-Australische ploeg moet dan wel af zien te rekenen met Queensland Road, de ploeg waar Sergio van Dijk speelt. Beide teams treffen elkaar op 21 februari, de grote finale is een week later.

Deze finaleduels vormen de afsluiting van het Australische seizoen, dat bestaat uit een reguliere competitie en finaleduels. De nummers één tot en met vier van de competitie gaan door naar de finaleduels, waarbij de nummers één (Melbourne) en twee (Adelaide) tegenover elkaar staan. Ook de teams die als derde (Queensland) en vierde (Central Coast Mariners) eindigden, treffen elkaar. De winnaar van dat laatste duel, strijdt met de verliezer van de eerste wedstrijd om de tweede finaleplaats.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen