AS Roma in extase na historische zegereeks

27 februari 2006, 12:48

Voor AS Roma kan het seizoen al bijna niet meer kapot. De hoofdstedelingen wonnen zondag met 2-0 van stadgenoot Lazio en boekten hiermee hun elfde competitiezege op rij. Dit is een record voor het Italiaanse voetbal en dat record werd in Rome groots gevierd. "We hebben geschiedenis geschreven", juicht de geblesseerde aanvoeder Francesco Totti.

De zwaar geblesseerde Totti verrichtte na afloop van het duel per brancard een ereronde. Met een grote AS Roma-vlag in zijn hand vierde hij feest, samen met zijn teamgenoten en de fans. "Het viel niet mee om deze wedstrijd vanaf de zijlijn te moeten bekijken, maar gelukkig hebben mijn teamgenoten het niet zo spannend gemaakt", lacht Totti na de 2-0 zege van zijn ploeg. "Dit is voor mij weer een extra motivatie om zo snel mogelijk te herstellen."

Door deze indrukwekkende serie staat AS Roma momenteel op de vierde plaats in de competitie en lonkt deelname aan de Champions League. Toch heeft de ploeg anderen doelstellingen, namelijk de Coppa Italia en de UEFA Cup. Mocht de ploeg deze finales halen, is de kans aanwezig dat Totti zijn opwachting kan maken. "We willen onze aanvoerder de kans geven om met ons het seizoen af te sluiten met een prijs", aldus de Franse verdediger Philippe Mexes.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen