Roda JC laat Oper transfervrij vertrekken

25 februari 2009, 09:16

Andres Oper kan in de zomer transfervrij op zoek gaan naar een nieuwe club. Roda JC heeft besloten om het aflopende contract van de Estse spits niet te verlengen, omdat de club door de mogelijke fusie geen zekerheden kan bieden.

Roda had de optie om het contract van Oper met één jaar te verlengen, maar moest hierover vóór 1 maart een beslissing nemen. Omdat het voortbestaan van de club hoogst onzeker is, heeft Roda besloten om geen gebruik te maken van deze optie. "Komt er een fusie ja of nee? Hoe ziet het er financieel bij Roda uit? En waar spelen we volgend seizoen. Allemaal onzekere factoren die ertoe leiden dat we het risico niet kunnen nemen", motiveert technisch directeur Martin van Geel in Dagblad de Limburger zijn beslissing om de verbintenis van Oper niet te verlengen.

Ook Boldizsar Bodor vertrekt in de zomer vermoedelijk uit Kerkrade. Ook de Hongaar heeft een aflopend contract en Roda biedt hem voorlopig geen nieuwe verbintenis aan. "Ik heb ook hem laten weten dat we niet concreet kunnen worden."

Bodor speelt al sinds medio 2004 bij Roda. Oper kwam een jaar later naar Kerkrade.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen