Britse media: "Ballack rond met Chelsea"

28 februari 2006, 11:23

Volgens berichten in de Britse pers heeft Michael Ballack eindelijk besloten waar hij zijn loopbaan na dit seizoen voort zal zetten. De Duitser is al wekenlang het middelpunt van een heuse soap over zijn toekomst, maar als we the Daily Mail mogen geloven is deze soap nu voorbij. Ballack zou een akkoord hebben met Chelsea, waar hij vanaf komend seizoen de best betaalde voetballer ter wereld kan worden.

De krant, die zich beroept op 'betrouwbare bronnen binnen Chelsea', weet te melden dat Ballack in Londen een contract voor vier seizoenen zal tekenen. Ballack zal bij Chelsea een slordige 177.500 euro per week verdienen, wat neerkomt op ongeveer 9,23 miljoen euro op jaarbasis. Hiermee zou hij meer verdienen dan welke voetballer dan ook.

De zaakwaarnemer van Ballack wilde dinsdag niet reageren op het hardnekkige gerucht. Eerder werden ook Real Madrid en Inter Milaan nadrukkelijk in verband gebracht met de Duitse spelmaker, die via Bayer Leverkusen bij Bayern München terecht gekomen is. Ballack zou bij Chelsea de voorkeur krijgen boven David Beckham, aangezien de Londense club een forse transfersom zou moeten betalen voor de Brit. Ballack daarentegen is transfervrij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen