Lurling niet rouwig om slechte prestaties Feyenoord

9 maart 2009, 11:53   Bijgewerkt: 9 maart 2009, 12:00

Het komt niet meer goed tussen Feyenoord en Anthony Lurling. Sinds zijn mislukte avontuur in de Kuip wordt de aanvaller steevast uitgefloten door het Rotterdamse legioen en ook Lurlings liefde voor Feyenoord is volledig bekoeld. Hij vond het dan ook extra jammer, dat hij zondag tegen Feyenoord in de laatste minuut een enorme kans op de gelijkmaker liet liggen. Zijn volley zeilde net voorlangs.

"Tja, ik raakte 'm prima. Dat die bal dan naast gaat, is voor mij extra balen. Ik verlies liever van FC Den Bosch of van SC Heerenveen dan van deze tegenstander", zegt Lurling in BN/ De Stem. De aanvaller maakt er geen geheim van dat hij Feyenoord, dat een rampseizoen doormaakte, weinig goeds gunt. "Ik ben er niet rouwig om dat ze zo slecht presteren. Des te zuurder is het om onnodig van ze te verliezen. In de eerste helft speelden we heel agressief, gaven we nauwelijks iets weg. Na rust konden we dat niet meer brengen. Hoe zoiets kan, is moeilijk aan te geven."

Door de zege van Feyenoord is het verschil tussen beide teams op de ranglijst geslonken tot acht punten. NAC Breda staat zevende, Feyenoord tiende.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen