Brazilië boekt krappe zege op Rusland

1 maart 2006, 20:41

Brazilië, de ploeg van bondscoach Parreira (foto), heeft woensdag een oefeninterland tegen Rusland met 0-1 gewonnen. Real Madrid-spits Ronaldo maakte al na een kwartier het enige doelpunt van de wedstrijd in een ijzig koud Moskou, waar 30.000 fans op de wedstrijd afgekomen waren.

Het doelpunt van Ronaldo kwam met enig fortuin tot stand. De aanvaller van Real Madrid werd geraakt door een schot van zijn clubgenoot Roberto Carlos, waardoor de bal in het doel caramboleerde. De verraste Russische keeper Akinfejev protesteerde heftig omdat hij meende dat Ronaldo daarbij hands had gemaakt.

De Brazilianen, zonder de geblesseerde Ronaldinho (enkel), voetbalden in de eerste helft beter maar werden door Akinfejev van meer doelpunten afgehouden. De gastheer kwam vlak voor rust bijna op gelijke hoogte. Kerzjakov knalde tegen de paal. Na de hervatting drongen de Russen aan. Ze faalden echter in de afwerking.

Bulgarije, in de kwalificatie voor het EK van 2008 tegenstander van Oranje, versloeg Macedonië in een testduel ook met 1-0. Martin Petrov scoorde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen