Bechan en Tuyp mogen weg bij FC Groningen

2 maart 2006, 17:41

Kiran Bechan (foto) en Jack Tuyp mogen FC Groningen verlaten. Hoewel de twee aanvallers nog een doorlopend contract hebben in Euroborg, mogen zij onder voorwaarden uitzien naar een andere club. Beide spelers komen niet voor in de plannen van trainer Ron Jans, waardoor een vroegtijdig afscheid voor alle partijen de beste optie is.

Kiran Bechan kwam dit seizoen, mede door blessures, als invaller slechts drie keer in actie voor FC Groningen. De 23-jarige vleugelspeler kwam in november 2004 over van Ajax, waar hij zijn opleiding genoot. Bechan kwam de twee seizoenen daarvoor uit voor Sparta. Vorig seizoen kwam de aanvaller tot veertien optredens in het eerste elftal van Ron Jans. Het contract van de flankspeler loopt tot de zomer van 2008. Gedurende dit seizoen waren meerdere clubs geïnteresseerd in de diensten van Bechan, maar tot een tussentijds vertrek kwam het door verschillende omstandigheden niet.

Tuyp moest zich in zijn eerste jaar in Groningen vooral tevreden stellen met invalbeurten. De Volendammer kwam in elf van de 34 competitiewedstrijden in actie. De spits kreeg van trainer Ron Jans één keer een basisplaats toebedeeld. Zijn terugkeer aan de Volendamse dijk verloopt dit seizoen met wisselend succes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen