Feyenoord mogelijk zonder Kuyt en Castelen

3 maart 2006, 14:31

De interland van Nederland tegen Ecuador heeft Feyenoord-trainer Erwin Koeman opgezadeld met de nodige personele problemen. De oefenmeester kan zondag, in het duel met FC Utrecht, mogelijk geen beroep doen op internationals Dirk Kuyt en Romeo Castelen. 

Kuyt, afgelopen woensdag nog matchwinner in de oefeninterland van Oranje, is geveld door buikgriep. Eenzelfde ziekte zorgde er voor dat Ruud van Nistelrooy afgelopen woensdag op het laatste moment af moest haken voor het duel met Ecuador. 

Romeo Castelen liep in de aanloop naar de oefeninterland een knieblessure op en kon als gevolg daarvan vrijdag nog altijd niet meetrainen. Het is onzeker of het duo zondag in actie kan komen tegen Utrecht, dat eerder dit seizoen nog met 3-1 te sterk was voor de Rotterdammers.

Feyenoord mist komend weekend in ieder geval de geblesseerde Patrick Lodewijks en de geschorste Patrick Paauwe. Of Sebastian Pardo inzetbaar is, valt te betwijfelen. De Chileen was afgelopen week op pad met zijn nationale ploeg en keert pas zaterdag terug in Rotterdam. "Na zo'n lange vliegreis is het maar de vraag of hij fit is", aldus Koeman op de website van Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen