Blind ziet 'meer leven' in nieuw Ajax

3 maart 2006, 15:57

Na vier overwinningen op rij is het leven van Ajax-trainer Danny Blind weer een stuk plezieriger geworden. De Amsterdammers lijken uit haar dal te zijn gekropen en kunnen zondag in eigen stadion tegen Sparta de vijfde driepunter op rij boeken. "De spelersgroep is de laatste tijd veranderd", stelt Blind tot zijn genoegen vast.

Blind kan zich de uitwedstrijd tegen Sparta nog herinneren als de dag van gisteren. De oefenmeester krijgt nog altijd de kriebels als hij terugdenkt aan het duel op het Kasteel, dat zijn ploeg uiteindelijk fortuinlijk met 1-2 won. "Na Sparta - Ajax heb ik de ploeg gehekeld. Het was de eerste keer dat we het echt op alle fronten lieten afweten. We stopten er niet genoeg in. Dat had niet zoveel met Sparta te maken, maar veel meer met onszelf. We lieten het toen afweten op mentaliteit."

Of Steven Pienaar kan spelen, is nog onzeker. "Hij is conditioneel nog niet top en zal zeker geen negentig minuten kunnen spelen. Of hij misschien wel een gedeelte van de wedstrijd zou kunnen spelen, zullen we morgen bekijken", aldus Blind.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen