Feyenoord op zoek naar leider

4 maart 2006, 09:49

Voor Feyenoord zal het dit seizoen nog erg moeilijk gaan worden om titelverdediger PSV van het kampioenschap af te houden. Scouts van Feyenoord zijn inmiddels al druk op zoek om de selectie voor volgend seizoen klaar te krijgen.

Bij Feyenoord hoopt men de selectie in tact te houden. In dat geval zoekt de club een sterke leidinggevende middenvelder. "PSV heeft zo iemand met Cocu, maar verder denk ik dat iedere Nederlandse club zo'n type zoekt," vertelde Koeman de Zeeuwse Courant.

Met Dirk Kuijt en Pierre van Hooijdonk heeft de club uit Rotterdam twee prominente figuren al in haar team. Koeman legt uit: "Pierre houdt spelers na een training bijvoorbeeld langer op het veld, dat is alleen maar goed. Maar we hebben nu te weinig spelers die op bepaalde momenten aangeven hoe er gespeeld moet worden. Zulke types zijn ook schaars. In de subtop lopen er wel een paar rond, maar als speler van Feyenoord komen er andere factoren bij kijken. We zoeken daarom met een vergrootglas. Er zijn veel jongens die tégen ons heel goed spelen, maar dat is wat anders dan bij ons spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen