Camp Nou juicht om 'slimme' gele kaart Marquez

8 april 2009, 22:50

Zelden zal er in Camp Nou zo enthousiast gereageerd zijn op een gele kaart van een eigen speler, als woensdag tegen Bayern München. Rafael Marquez lokte in blessuretijd op wel héél opzichtige wijze een gele prent uit, zodat hij geschorst is voor de, bijna overbodig geworden, returnwedstrijd tegen de Duitse ploeg.

Marquez stond voor de wedstrijd al 'op scherp' en zag het, met de 4-0 stand op het scorebord, wel zitten om tijdens de return in München even een schorsing uit te zitten. Op die manier zou hij namelijk sowieso wél weer van de partij zijn in de halve finale. Maar omdat Marquez niet echt in de gelegenheid kwam door middel van een iets te harde overtreding een gele kaart te versieren, bedacht hij iets anders.

In blessuretijd kreeg de Spaanse ploeg diep op eigen helft een vrije trap en de Mexicaan wachtte zó lang met het nemen hiervan, dat arbiter Webb na lang aarzelen toch geen andere optie had dan om hem geel te krijgen. Dit tot enthousiasme van het Spaanse publiek, dat ook wel in de gaten had waar Marquez mee bezig was.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen