Liverpool vreest voor nieuwe liesblessure Gerrard

9 april 2009, 18:43   Bijgewerkt: 9 april 2009, 18:52

Steven Gerrard is niet zonder kleerscheuren uit het Champions League-duel met Chelsea gekomen. Volgens SkySports kampt de 29-jarige speler van Liverpool opnieuw met een liesblessure. Een dergelijke kwetsuur hield hem eerder dit seizoen al enkele malen aan de kant.

Een dezer dagen ondergaat Gerrard een scan, waarna bepaald wordt hoe lang hij uit de roulatie is. De middenvelder was een twijfelgeval voor de eerste krachtmeting met Chelsea (woensdag, 1-3), maar kwam toch in actie.

"Het was duidelijk te zien dat Steven niet honderd procent fit was", aldus trainer Rafael Benitez. "Hetzelfde geldt voor Fernando Torres. Het was merkbaar dat beide licht vermoeid waren en ook de gebruikelijke scherpte ontbrak."

"Maar we dachten dat ze fit waren voor de wedstrijd tegen Chelsea, waarin we ze echt nodig hadden", vervolgde de Spanjaard, die tevens zei dat de enkelblessure die Gerrard zaterdag opliep tegen Fulham geen spelbreker vormde. "Zijn enkel was in orde. Vrijdag weten we meer over Stevens fysieke gesteldheid."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen