HSV sluit miljoenendeal af met nieuwe shirtsponsor

6 maart 2006, 12:25

Twee dagen na de overwinning op Bayern München heeft Hamburger SV opnieuw wat te vieren. De Noord-Duitse ploeg van Rafael van der Vaart, Nigel de Jong en Khalid Boulahrouz maakte maandag bekend dat het een nieuwe shirtsponsor gevonden heeft. Fly Emirates, onder meer sponsor van het nieuwe stadion van Arsenal, zal jaarlijks vijf miljoen euro betalen om op het shirt van HSV te staan.

Met ingang van volgend seizoen zal Fly Emirates, een luchtvaartmaatschappij uit Dubai, met haar logo prominent op het witte HSV-shirt staan. Maandag maakte trainer Thomas Doll samen met Fly Emirates-directeur sjeik Ahmed bin Saeed Al-Maktoum de deal bekend. De sjeik liet weten dat hij HSV de ideale club vindt om de bekendheid van zijn maatschappij in Duitsland en Europa te vergroten.

HSV vaart er wel bij. Door deze overeenkomst met Fly Emirates incasseert de ploeg gedurende een periode van drie seizoenen jaarlijks ongeveer vijf miljoen euro. Bij de deal is inbegrepen dat Fly Emirates een bepaald aantal reclameborden langs het veld van de Hamburgse AOL-Arena neer mag zetten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen