'Feyenoord aast op Braafheid en Lucius'

6 maart 2006, 21:02

Naar verluidt heeft Feyenoord twee nieuwe spelers op het oog. Johan Derksen, de hoofdredacteur van Voetbal International, wist in het tv-programma Voetbal Insite te melden dat Edson Braafheid (FC Utrecht) en Theo Lucius (PSV) hoog op het verlanglijstje van de Rotterdammers staan. Beide spelers zouden wel oren hebben naar een overstap naar De Kuip.

Met name de eventuele overstap van Lucius is opmerkelijk. Afgelopen zomer toonde Feyenoord ook al interesse, maar destijds had de Brabanders nog geen zin in een transfer. Nu hij bij PSV echter op de bank terecht gekomen is, staat Lucius open voor een vertrek naar Rotterdam. 

Ook Utrecht-verdediger Edson Braafheid zou niet onwelwillend tegenover een transfer naar Feyenoord staan. De linksback is dit seizoen één van de drijvende krachten in het elftal van Foeke Booij en zijn contract in de Domstad loopt over anderhalf seizoen af. Als Utrecht nog wel geld voor de Surinamer wil krijgen, zou Braafheid dus komende zomer al over kunnen stappen naar Feyenoord.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen