Penders: "Het moet nu maar eens gebeuren voor NAC"

21 april 2009, 09:55   Bijgewerkt: 21 april 2009, 22:28

Is viermaal scheepsrecht voor NAC Breda? Voor de vierde keer in zes jaar staan de Bredanaars in de halve finale van de KNVB beker, maar de voorgaande drie keer bleek de halve eindstrijd ook het eindstation. Op bezoek bij FC Twente wil de Brabantse club vanavond eindelijk een plekje in de bekerfinale veiligstellen.

Rob Penders is één van de spelers in de selectie van NAC Breda die de voorgaande drie halve finales allemaal meemaakte. "Tegen FC Twente, AZ en vorig jaar tegen Feyenoord. Drie keer uit", zegt hij op de website van de KNVB. "We verloren steeds om verschillende redenen. Tegen FC Twente na strafschoppen, AZ was simpelweg te sterk en tegen Feyenoord waren we ongelukkig. Al met al is het behoorlijk frustrerend dat het steeds niet lukt. Het moet nu maar eens gebeuren voor NAC."

Ook ditmaal zal het echter niet eenvoudig worden voor NAC om de finale te halen, want FC Twente is één van de beste teams van Nederland. Eerder dit seizoen eindigde het competitieduel tussen beide clubs in Enschede in 4-1. "Toch hebben we wel een kans. Zij zijn dan wel favoriet, in het bekertoernooi weet je het nooit. Een wedstrijd kan ook worden beslist met een portie geluk", aldus Penders.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen