"Mooi voetbal is leuk, maar vanavond telt resultaat"

7 maart 2006, 14:16

De hele voetbalwereld kijkt vanavond naar het Catalaanse Camp Nou, waar FC Barcelona en Chelsea strijden om een plaats in de kwartfinale van de Champions League. Het alom geroemde aanvalspel van Barcelona neemt het op tegen het degelijke resultaatvoetbal van Chelsea. Barcelona-speler Edmilson beseft zich dan ook dat er vanavond slechts één ding telt: het resultaat.

FC Barcelona staat in Europa bekend om haar fraaie spel, maar volgens Edmilson is dat vanavond even van minder groot belang. "Een team dat mooi voetbal speelt, wint niet altijd. Vanavond ben ik dik tevreden als we slecht spelen, maar toch de volgende ronde halen. Als het een fysiek duel wordt, moeten we de beuk er in gooien. Dat kunnen we. Als Chelsea er een technische wedstrijd van wil maken, doen we dat. We doen er alles aan om te winnen, de manier waarop in even niet belangrijk", aldus de Braziliaan.

FC Barcelona heeft aan een gelijkspel, of zelfs een kleine nederlaag, voldoende om de kwartfinale te bereiken. De heenwedstrijd in Londen eindigde in 1-2 voor de Catalanen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen