WK in gevaar voor Ashley Cole

7 maart 2006, 15:53

Ashley Cole moet vrezen voor zijn deelname aan het WK. De Britse vleugelverdediger kampt al maandenlang met blessureleed en inmiddels is duidelijk geworden dat het nog zes weken zal duren voordat hij zijn rentree kan maken. Aangezien de Britse competitie over zes weken zijn langste tijd gehad heeft, heeft Cole weinig kans om bondscoach Eriksson nog te overtuigen van zijn kwaliteiten.

Cole raakte in oktober geblesseerd, maar aanvankelijk leek zijn kwetstuur mee te vallen. De doktoren waren het er over eens dat Cole wellicht zelfs datzelfde jaar nog zijn rentree zou kunnen maken. Dat bleek echter tegen te vallen. Tot tweemaal toe werd Cole, op het moment dat hij klaar leek voor een rentree, getroffen door nieuw blessureleed. Vorige week brak hij zijn enkel in een duel met het beloftenelftal, waardoor het nog zes weken zal duren voordat hij terug in het eerste elftal van Arsenal zal zijn.

Wellicht kan Cole de laatste vier competitiewedstrijden weer meespelen, maar de vraag is of dat voldoende zal zijn om een plaats in de Britse WK-selectie te veroveren.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen