Wotte: "Saeijs wil dolgraag bij Southampton blijven"

26 april 2009, 00:00   Bijgewerkt: 25 april 2009, 21:56

Roda JC kan één dezer dagen een belletje van Southampton verwachten. De Engelse club heeft bij monde van trainer Mark Wotte laten weten graag verder te willen met huurling Jan-Paul Saeijs. "Als we niet zouden degraderen, konden we Jan-Paul voor een klein bedrag overnemen", zegt Wotte op de site van The Saints.

"Nu we dat wel zijn, zullen we moeten onderhalen met zijn club Roda JC om hem te behouden." De oefenmeester geeft aan dat de verdediger zijn loopbaan graag in Engeland voortzet. "Hij wil erg graag in Southampton blijven om voor de club te spelen, dus na het seizoen gaan we werk maken van zijn komst."

Saeijs verhuisde afgelopen winter van Kerkrade naar Zuid-Engeland. Sindsdien groeide hij binnen de gelederen uit tot één van de sterkhouders, over wie Wotte erg tevreden is. "Hij is bezig aan een uitstekend seizoen. Als hij niet goed speelt, pakken we geen punten. Samen met Chris Perry vormt hij een ijzersterk defensief duo."

Overigens liet Roda JC-directeur voetbalzaken Martin van Geel vrijdag weten dat Saeijs na dit seizoen vertrekt bij Southampton

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen