AZ opgelucht: hoofdblessure Didulica valt mee

26 april 2009, 17:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De hoofdblessure die AZ-doelman Joey Didulica vanmiddag in de topper tegen Ajax heeft opgelopen, valt mee. De Australische Kroaat werd per ambulance uit de Amsterdam ArenA gereden, waardoor gevreesd werd voor opnieuw ernstig hoofdletsel. Die angst is inmiddels weggenomen, want uit een eerste diagnose blijkt zijn kwetsuur 'niet ernstig' is. 

"Het lijkt niet ernstig te zijn. Hij zal in het ziekenhuis wel een neurologisch onderzoek ondergaan, omdat we gezien zijn verleden alle risico's moeten uitsluiten", zei Stijn Schaars na afloopvan het duel tegen FCUpdate.nl. "Het is te hopen dat het ook echt meevalt. Hopelijk kan hij snel weer aansluiten."

Bijna drie jaar geleden liep Didulica ook al een zware hoofdblessure op, toen hij een schot van Jason Culina van dichtbij tegen zijn hoofd kreeg. Destijds hield deze kwetsuur hem ruim anderhalf jaar aan de kant.

Didulica liep de blessure ditmaal op, nadat hij een strafschop stopte. Suarez probeerde een 'Panenka', maar de keeper doorzag het en stopte de bal. Suarez liep daarna door op de doelman en kreeg daarvoor een gele kaart. 

Door de blessure van Didulica lag het spel in Amsterdam zo'n tien minuten stil. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 1-1 gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen