Bodor: "Nacompetitie ontlopen wordt lastig verhaal"

26 april 2009, 22:40

Roda JC zit diep in de problemen. Zaterdag slaagde de ploeg er niet in om thuis te winnen van FC Volendam, een directe concurrent in de strijd tegen degradatie. Het werd in Kerkrade 1-1, waardoor handhaving in de Eredivisie nog ver weg is.

Roda staat nu zeventiende, één punt achter de 'veilige' vijftiende stek van ADO Den Haag. Ook het verschil met hekkensluiter De Graafschap is echter slechts één puntje. In de laatste twee wedstrijden tegen Willem II (thuis) en Feyenoord (uit) zal Roda dus nog de nodige punten moeten halen om het vege lijf te redden. 

"Tsja. Lekkere gedachte inderdaad, dat we op de laatste speeldag nog punten moeten halen in de Kuip", verzucht middenvelder Boldizsar Bodor tegen FCUpdate.nl. "We hadden gewoon moeten winnen van FC Volendam, dat wisten we. Nu wordt het een heel moeilijk verhaal voor ons om de nacompetitie te ontlopen."

"Maar ik heb er nog wel alle vertrouwen in dat we ons handhaven", haast de Hongaarse international zich vervolgens te zeggen. "Misschien niet al op 10 mei, als de reguliere competitie afgelopen is, maar desnoods via de nacompetitie."

Bodor zelf zal vermoedelijk niet meer in actie komen, voordat de nacompetitie begint. Hij kreeg tegen Volendam immers een directe rode kaart, na een tackle op Tim Bakens. "Onterecht", oordeelt hij. "Ik had ook het idee dat de scheidsrechter geel wilde geven, maar op appèl van de Volendam-speler trok hij ineens rood. Of ik de tv-beelden teruggezien heb? Jawel. Maar op televisie zag de overtreding er een stuk heftiger uit, dan het in werkelijk was. Ik had geen enkele intentie om Bakens te raken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen