Shevchenko loert met AC Milan op de counter

8 maart 2006, 12:38

Dé Champions League-kraker van de avond is het duel tussen AC Milan en Bayern München. De eerste ontmoeting tussen beide ploegen eindigde twee weken geleden in 1-1, waardoor de Italianen in eigen stadion aan een doelpuntloos gelijkspel genoeg hebben om de kwartfinale te bereiken. Andrei Shevchenko heeft dan ook goede hoop dat zijn ploeg de tweestrijd in haar voordeel kan beslechten.

Bayern móet scoren in Milaan om door te bekeren en volgens Shevchenko zal dat voor zijn ploeg mogelijkheden opleveren. "Bayern heeft een uitstekende ploeg, waarbij het hele elftal snel om kan schakelen. Als ze de bal hebben, vallen ze met elf man aan. Daar liggen wellicht mogelijkheden voor ons. We kunnen loeren op de counter en toeslaan wanneer Bayern de bal verliest."

Ook de terugkeer van Olivier Kahn, die tijdens de heenwedstrijd geblesseerd was, is volgens Shevchenko geen onoverkoombaar probleem. "Hij een geweldige keeper en zijn terugkeer is voor Bayern van groot belang", weet de Oekraïnse spits, "maar ik heb mijn allereerste doelpunt in de Champions League gemaakt tegen Kahn. Hopelijk kan ik dat kunstje vanavond herhalen."

Mocht het duel eindigen in 1-1, moeten strafschoppen de beslissing brengen. Vorig seizoen miste Shevchenko een strafschop in de finale tegen Liverpool, maar dat zal hem er niet van weerhouden om ditmaal opnieuw zijn verantwoordelijkheid te nemen. "Ik heb in de Champions League-finale tegen Juventus, in het seizoen 2002/2003, de beslissende strafschop benut. Vorig miste ik, maar ik herinner louter positieve dingen. Ik zal dan ook absoluut de beslissende strafschop willen nemen, mocht het duel eindigen in 1-1."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen