Ferguson hoopt dat Rosetti rode kaart terugdraait

6 mei 2009, 10:00

Het lot van Darren Fletcher ligt in de handen van Roberto Rosetti. De Italiaanse arbiter gaf de middenvelder van Manchester United dinsdag een directe rode kaart, waardoor hij de Champions League-finale moet missen. Tenzij Rosetti zelf bij de UEFA aangeeft dat de rode kaart onterecht was. Daar hoopt Manchester United-coach Alex Ferguson op. In dat geval kan de UEFA de kaart alsnog seponeren.

Volgens de reglementen kan Manchester United zelf geen protest aantekenen tegen de kaart, maar is het afhankelijk van het rapport van Rosetti. "Op tv-beelden is duidelijk te zien dat Darren de bal speelt. Rosetti is eerlijk en competent genoeg om dat zelf ook vast te stellen. Blijkbaar kunnen we zelf niet in beroep gaan tegen de kaart, dus hopelijk onderneemt Rosetti zelf actie. Het zou voor Darren een tragedie zijn, als hij hierdoor de finale aan zich voorbij moet laten gaan", zegt Ferguson.

Als Rosetti zelf op zijn wedstrijdformulier zet dat hij een verkeerde beslissing nam door Fletcher van het veld te sturen, kan de rode kaart geseponeerd worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen