Pearce wil bijtekenen bij Manchester City

9 maart 2006, 12:20

Manchester City-manager Stuart Pearce zal binnenkort zijn handtekening zetten onder een nieuw contract. De voormalig international wordt in de media genoemd als mogelijke opvolger van Sven-Göran Eriksson als bondscoach van Engeland, maar wil zelf graag langer in Manchester blijven. "Als de voorzitter dat wil, teken ik deze week een nieuw contract."

Pearce kreeg enige tijd geleden van de clubleiding van Manchester City al een nieuwe verbintenis voorgeschoteld, maar weigerde tot op heden om dit contract te ondertekenen. De Britse pers stortte zich vervolgens massaal op de zaak en concludeerde dat Pearce zou willen vertrekken bij the Citizens. Niets blijkt echter minder waar. "De enige reden waarom ik nog niet bijgetekend heb, is omdat ik nog niet de tijd gehad heb om mijn nieuwe contract rustig door te lezen", reageert Pearce droogjes.

"Gezien alle media-aandacht rondom mijn toekomst, zal ik waarschijnlijk nog deze week het contract ondertekenen. Het moet maar eens afgelopen zijn met alle speculaties. Ik lees weinig kranten, ik hecht niet zo veel waarde aan dingen die in de krant staan. Ik hecht veel meer waarde aan de woorden van de voorzitter. Als ik hem een plezier doe door morgen bij te tekenen, zal ik dat zeker doen", aldus de voormalig verdediger van de nationale ploeg.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen