Kaiserslautern wil af van Casten Jancker

9 maart 2006, 12:40

Voormalig Duits international Carsten Jancker heeft zijn langste tijd in Kaiserslautern gehad. De spits, die nog een contract heeft tot medio 2007, komt niet voor in de plannen van trainer Wolfgang Wolf en mag vertrekken. "Ik vind dat hij niet genoeg brengt", legt Wolf uit.

Jancker moet dit seizoen genoegen nemen met een rol als reserve achter de trefzekere spitsen Halil Altintop en Boubacar Sanogo. Ondanks het feit dat Altintop na dit seizoen vertrekt naar Schalke '04, ziet Wolf geen toekomst voor Jancker bij die Rote Teufel. "Ik reken niet meer op hem. Hij vindt dat hij altijd moet spelen, maar ik vind dat zijn prestaties niet voldoen."

De 31-jarige Jancker kwam dit seizoen pas vijf keer in actie voor Kaiserslautern. In het verleden kwam hij onder meer uit voor 1.FC Köln, Rapid Wien, Bayern München en Udinese. Opvallend genoeg slaagde hij er nog nooit in om meer dan dertien doelpunten in één seizoen te maken. Sinds medio 2001 slaagde hij er zelfs niet meer in om meer dan vier keer te scoren in een seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen