Benitez eist versterkingen

9 maart 2006, 13:51

Liverpool-manager Rafael Benitez laat er geen gras over groeien. Nog geen 24 uur nadat zijn ploeg uitgeschakeld werd in de Champions League, eist de Spaanse oefenmeester dat de clubleiding haar nek uitsteekt om versterkingen te halen. Volgens Benitez zijn nieuwe spelers noodzakelijk om de strijd met Chelsea en de Europese top aan te gaan.

"We moeten harder ons best doen om nieuwe spelers te halen", vindt de oefenmeester. "Het is van groot belangrijk om onze ploeg te versterken, daar moeten we vanaf nu mee aan de slag gaan. Onze scouts zijn keihard aan het werk om potentiële aanwinsten op de sporen."

Vooral een nieuwe spits zou hoog op het verlanglijstje van Benitez staan. De Britse ploeg slaagde er in haar laatste vier Champions League-wedstrijden niet in om het net te vinden. Enkele weken geleden kwam clubicoon Robbie Fowler transfervrij over van Manchester City, maar dat is voor Benitez niet voldoende. In de winterstop versterkte de ploeg zich al met Jan Kromkamp en Daniel Agger. 

Ook Benfica-aanvaller Simao Sabrosa stond nadrukkelijk in de belangstelling van the Reds, maar de Portugese ploeg weigerde om haar international te laten gaan. Uitgerekend deze Simao maakte woensdag het openingsdoelpunt in de wedstrijd tussen Liverpool en Benfica, dat door de Portugezen met 0-2 gewonnen werd.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen