Ajax in de koker voor loting Champions League

10 maart 2006, 10:54

Vanmiddag om 12.00 uur zal in Parijs geloot worden voor de kwartfinale van de Champions League. Aangezien de tweede wedstrijd tussen Inter Milaan en Ajax nog gespeeld moet worden, gaan negen teams in de koker voor de loting. De kwartfinales zullen gespeeld worden in de laatste week van maart en de eerste week van april.

FC Barcelona, Villarreal, AC Milan, Juventus, Arsenal, Olympique Lyon en Benfica zijn al verzekerd van een plaats bij de beste acht van het kampioenenbal. Inter Milaan en Ajax strijden volgende week dinsdag in Milaan om het achtste ticket voor de kwartfinale. Het eerste duel tussen beide ploegen eindigen in 2-2.

De loting zal overigens volledig 'open' zijn, dat wil zeggen dat er geen haken en ogen aan zitten. Teams uit hetzelfde land kunnen gewoon tegen elkaar loten en is geen sprake van een plaatsingslijst of iets dergelijks. 

Titelverdediger Liverpool ontbreekt bij de laatste acht, waardoor er nog altijd geen enkele ploeg in de historie van de Champions League in geslaagd is om haar titel te verdedigen. De finale wordt dit jaar op 17 mei gespeeld in Parijs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen