Gesprekken FC Groningen en Lovre 'zitten vast'

13 mei 2009, 19:07

De gesprekken tussen FC Groningen en Goran Lovre over een nieuwe contract verlopen niet bepaald soepel. De club wil de tot 2010 lopende verbintenis van de middenvelder graag verlengen, maar dicht bij een akkoord zijn beide partijen niet.

Technisch manager Henk Veldmate van FC Groningen geeft in Voetbal International toe dat de gesprekken 'vastzitten'. "In januari hebben we al een keer rond de tafel gezeten, afgelopen donderdag was een tweede gesprek. Maar zijn vraag en ons aanbod liggen op dit moment nog te ver uit elkaar. Dan moet je niet geforceerd willen blijven praten. Daarom hebben we de onderhandelingen voorlopig geparkeerd."

Overigens liet Veldmate ook weten dat zijn club zich komende zomer, als een leegloop uitblijft, vrij koest zal houden op de transfermarkt. "De enige positie die echt nog opgevuld moet worden, is die van linkermiddenvelder. Evgeniy Levchenko laat daar een gat achter. Onze voorkeur gaat uit naar een Nederlander, maar mocht dat niet lukken, dan kijken we over de grens", aldus de directeur van de Groningers.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen