Presentatrice valt flauw tijdens CL-loting

10 maart 2006, 12:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De loting voor de kwartfinale van de Champions League in Parijs is voor de Franse presentatrice uitgelopen op een drama. Tijdens een introductiepraatje, waarbij onder meer de nieuwe Champions League-trofee gepresenteerd werd, viel de Française voor het oog van de hele wereld flauw. Na een korte onderbreking kwam de dame weer bij, waarna ze de show probeerde te hervatten.

Meteen toen de dame ter aarde stortte, schakelde de regie weg. De regie wilde de flauwgevallen vrouw niet in beeld brengen. Na enkele momenten krabbelde de vrouw weer op, waarna ze onder luid applaus van het publiek door probeerde te gaan met de show. Met het uitzenden van een flimpje werd wat tijd gewonnen, maar na een aantal minuten ging het duidelijk weer slechter met de arme Française. Ze liep van het podium af, waarna de UEFA op geïmproviseerde wijze verder moest met de loting. Dankzij een aantal filmpjes rekte de Europese voetbalbond tijd om een nieuwe oplossing te vinden.

Op het moment dat de UEFA al haar filmpjes uit de kast gehaald had, keerde de Française plotseling weer terug op het podium. Ze had even de tijd genomen om bij te komen en maakte de presentatie van de show alsnog af. Tot haar opluchting kon ze de regie van de show snel uit handen geven aan UEFA-afgevaardigde Lars-Christer Olsson, die overging tot de loting.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen