Seizoen voorbij voor Grandel en Shew-Atjon

10 maart 2006, 19:10

FC Utrecht-trainer Foeke Booy kan de rest van het seizoen geen beroep doen op Franck Grandel en Etienne Shew-Atjon. Het duo blesseerde zich afgelopen maandag in een duel met Jong Utrecht en onderzoek heeft uitgewezen dat zowel de doelman als de verdediger een kruisband ingescheurd heeft. 

Grandel zijn achterste kruisband ingescheurd en volgens clubarts Frank van Hellemondt zal het drie tot vier maanden duren voordat de Fransman weer terug kan keren onder de lat. De doelman zal de komende zes weken een speciale brace moeten dragen en kan pas na die gedwongen rustperiode de kracht- en looptraining hervatten. Grandel, die het seizoen begon als eerste doelman, was de laatste maanden de reservekeeper achter Joost Terol.

Voor Utrecht-trainer Booij zijn de blessures van Grandel en Shew-Atjon een forse streep door de rekening. Ook verdedigers Tim Cornelisse en Alje Schut zijn door blessure de rest van het seizoen niet inzetbaar, terwijl Edson Braafheid en Dwight Tiendalli komend weekend een schorsing uit moeten zitten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen