FC Groningen laat drietal geen interlands spelen

Koen Freriks
27 mei 2009, 07:30   Bijgewerkt: 26 mei 2009, 23:07

FC Groningen staat Oluwafemi Ajilore, Sepp De Roover en Tim Matavz niet af aan hun landen. De club is nog actief in de play-offs en houdt de internationals daarom thuis.

"Ons is om de vrijgave gevraagd van Ajilore, De Roover en Matavz", aldus algemeen directeur Hans Nijland op de website van FC Groningen. "Maar zowel Nigeria, België als Slovenië spelen oefenwedstrijden die niet op de vooraf vastgestelde internationale speelkalender zijn gemeld en wij hebben de betreffende voetbalbonden laten weten dat wij de spelers in Groningen houden."

Groningen moet meteen na de finale van de play-offs tegen NAC Breda wel veel internationals afstaan. "Hoewel een eventueel beslissingsduel snel volgt op de wedstrijd van zondag, zijn wij tevreden met het besluit van de KNVB om de wedstrijd op dinsdag 2 juni te laten spelen. In dat geval kunnen wij namelijk beschikken over een aantal internationals, die zich direct na de wedstrijd dienen te melden bij hun nationale teams."

"Marcus Berg, Andreas Granqvist en Fredrik Stenman zitten in de voorlopige selectie van Zweden, Evgeniy Levchenko is opgeroepen voor twee WK-kwalificatieduels van Oekraïne en Tom Hiariej moet zich vervoegen bij het Nederlands Beloftenelftal dat deelneemt aan het vermaarde internationale jeugdtoernooi van Toulon."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen