Rechter dacht aan werkstraf bij Cambuur voor Popov

Ger
29 mei 2009, 10:58   Bijgewerkt: 29 mei 2009, 11:53

Goran Popov kreeg vrijdag van de rechtbank in Leeuwarden een boete van 1150 euro. De verdediger van SC Heerenveen reed op 1 februari in dronken toestand veel te hard in een BMW, met twee lekke banden. Politierechter Klaas Bunk vindt dat Popov grote risico's heeft genomen met zijn rijgedrag.

"Hij is een rolmodel voor de aanhangers van SC Heerenveen. Hij geeft op deze manier een slecht voorbeeld", aldus Bunk, die een brief heeft ontvangen van SC Heerenveen. "Popov biedt daarin zijn verontschuldigen aan en zegt erg geschrokken te zijn. Dat wil ik wel geloven, maar dat hoor ik vaker hier."

De rechter vond het net als een enkele fan in de zaal jammer dat Popov niet aanwezig was bij de zitting. "Ik had hem graag zelf hierover gehoord." Aan het einde van de zitting vroeg de rechter het publiek naar zijn mening. Een studente zei de straf te laag te vinden. "Hij heeft toch genoeg geld?" Schertsend antwoordde de rechter dat hij even had overwogen Popov een werkstraf op te leggen bij Cambuur Leeuwarden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen