Atletico, Benfica en Sunderland naar Amsterdam

4 juni 2009, 15:29   Bijgewerkt: 4 juni 2009, 15:40

Atletico Madrid, Benfica en Sunderland doen eind juli mee aan het jaarlijkse Amsterdam Tournament, dat gehouden wordt in de ArenA. De drie teams strijden met gastheer Ajax om de hoofdprijs, die vorig seizoen gewonnen werd door Arsenal.

Van de drie buitenlandse teams speelt alleen Atletico Madrid volgend seizoen mogelijk in de Champions League. De ploeg van oud-Ajacied John Heitinga eindigde als vierde in Spanje en mag deelnemen aan de voorronde van het miljoenenbal. Benfica is, als nummer drie van Portugal, veroordeeld tot de Europa League. Sunderland tenslotte ontliep dit seizoen nipt degradatie en speelt helemaal geen Europees voetbal. De ambitieuze ploeg werd onlangs overgenomen door een Amerikaanse miljardair en strikte deze week Steve Bruce als nieuwe trainer.

Overigens worden de wedstrijden dit jaar gespeeld op vrijdag 24 juli en zondag 26 juli. Vorig jaar zat er geen rustdag tussen beide wedstrijddagen. Liefhebbers kunnen vanaf komende zaterdag, 6 juni, een kaartje aanschaffen voor het toernooi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen