Opruimdrift bij De Graafschap na degradatie

5 juni 2009, 19:38   Bijgewerkt: 6 juni 2009, 15:49

De Graafschap gaat komend seizoen met een flink gewijzigde selectie op zoek naar een terugkeer in de Eredivisie. Volgens De Gelderlander neemt de Doetinchemse club, die woensdag door toedoen van RKC Waalwijk degradeerde naar de Jupiler League, afscheid van maar liefst dertien spelers.

Onder hen bevinden zich huurlingen Ben Sahar, Henrico Drost en Stijn Wuytens. Zij keren terug naar hun eigenlijke werkgevers, respectievelijk Chelsea, SC Heerenveen en PSV. Verder vertrekt Luuk de Jong naar FC Twente, terwijl ook Resit Schuurman (Heracles Almelo) en Leon Hese (Cambuur Leeuwarden) hun heil elders zoeken. Routinier Reinier Robbemond gaat na de zomer aan de slag als jeugdcoach bij AZ.

Ook Jason Oost en Geert den Ouden verlaten De Vijverberg. Den Ouden, die nog een doorlopend contract heeft, mag de club transfervrij verlaten. Mits de spits geen nieuwe werkgever kan vinden, mag hij alsnog blijven bij de Superboeren. De verbintenis van Oost is vanwege de degradatie ontbonden.

Ten slotte is ook voor Nicolas Cinalli, Rene Bot, Geert van der Heiden, Cerezo Fung a Wing en Mark Bloemendaal geen plaats meer in de Achterhoek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen