AZ en Vitesse verrast door Twente-contract Kuiper

Ger
10 juni 2009, 15:34   Bijgewerkt: 10 juni 2009, 15:45

AZ en Vitesse zijn in verwarring geraakt door uitlatingen van FC Twente-voorzitter Joop Munsterman. De landskampioen bereikte onlangs met de Arnhemmers een akkoord over de komst van Nicky Kuiper (20), maar de speler zou intussen een contract zijn overeengekomen met Twente.

"Dat is in ieder geval wat Joop Munsterman mij vertelde", zegt Marcel Brands, directeur voetbalzaken van AZ, in Voetbal International. "Kuiper zegt dat hij dat niet heeft gedaan. Dus iemand liegt. Ik heb nu geen idee waar hij en zijn makelaars mee bezig zijn. Wij waren al rond met Vitesse, die jongen zou daar nog een seizoen spelen. Zelf wilde hij dat ook graag zo. Ik heb alle mails liggen, alleen de medische keuring moest nog even verricht worden."

Vitesse is eveneens verrast door het vermeende contract tussen Kuiper en FC Twente. "Wij begrijpen er ook niets van", aldus technisch directeur Marc van Hintum. "Vitesse en AZ hebben een overeenkomst over de transfer. Dat klopt. AZ dacht met Kuiper rond te zijn, mondeling met getuigen erbij naar ik begreep. Maar blijkbaar is FC Twente daar nog ergens doorheen komen fietsen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen