Van der Vaart scoort voor winnend HSV

12 maart 2006, 21:49

Hamburger SV heeft zondag dankbaar geprofiteerd van de misstap van koploper Bayern München eerder dit weekend tegen VfL Wolfsburg (0-0). De ploeg van Rafael van der Vaart, Khalid Boulahrouz en Nigel de Jong won zondag met 3-0 van Kaiserslautern.

Negen wedstrijden voor het einde van de competitie koestert Bayern München nog steeds een voorsprong van zes punten op Hamburger SV. De club uit Beieren steekt in de beslissende fase van het seizoen niet in de gewenste vorm.

Bayern München ging in de Champions League al ruim onderuit tegen AC Milan (4-1). De club is ook in de Bundesliga niet ongenaakbaar meer. Zo kon het gebeuren dat concurrent Hamburger SV binnen twee weken vijf punten op Bayern München goedmaakte.

Bij de nummer twee van Duitsland begonnen Van der Vaart, De Jong en Boulahrouz tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Kaiserslautern in de basis. Van der Vaart had met een assist en een doelpunt een voorname rol in de ruime zege van Hamburger SV. De oud-speler van Ajax benutte een strafschop. Lauth maakte de openingstreffer na een hoekschop van Van der Vaart.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen