Mexico herstelt zich met zege op Trinidad

11 juni 2009, 10:02   Bijgewerkt: 11 juni 2009, 10:09

Mexico heeft zich enigszins hersteld van de nederlaag tegen El Salvador van afgelopen weekend. In eigen huis won de ploeg van trainer Javier Aguirre (foto) moeizaam met 2-1 van Trinidad & Tobago. Oscar Rojas maakte vlak na rust de winnende goal voor de Mexicanen, die in de eerste minuut via Franco op 1-0 gekomen waren. Namens Trinidad tekende Tinto tussendoor voor de gelijkmaker.

Door de nederlaag lijkt Trinidad & Tobago kansloos voor WK-deelname. De Soca Warriors, die in 2006 nog wel van de partij waren op het wereldkampioenschap, staan na vijf wedstrijden stijf onderaan in de Midden-Amerikaanse groep.

Honduras doet nog wél volop mee in de strijd om WK-tickets. Door een treffer van Carlos Payon werd El Salvador met 1-0 verslagen, waardoor de Hondurezen zich handhaafden op de derde positie in de poule. De voorsprong op Mexico, dat vierde staat, bedraagt één punt. De top-drie plaatst zich rechtstreeks voor het WK van 2010, de nummer vier speelt een play-off tegen een land uit de Zuid-Amerikaanse groep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen