ADO Den Haag: nog zes finales te gaan

13 maart 2006, 12:05

Door een gelukkige 2-1 zege op FC Groningen staat ADO Den Haag na dit weekend voor het eerst sinds lange tijd boven de beruchte rode streep. De ploeg uit de Hofstad heeft evenveel punten als Heracles Almelo, maar op basis van een beter doelsaldo hebben de Heraclieten voorlopig het nakijken. Toch juicht ADO nog niet te vroeg. "We hebben nog vijf of zes punten nodig om het te redden", beseft verdediger Youssef El-Akchaoui zich.

ADO-trainer Frans Adelaar kneep na afloop van het duel met FC Groningen zijn handen dicht. "We hebben niet goed gevoetbald en met een overwinning eigenlijk te veel gekregen", besefte de trainer zich. In een interview op de website van ADO Den Haag laat El-Akchaoui echter weten dat de uitvoering voor hem van ondergeschikt belang was. "Als we elke week op deze manier zouden spelen en toch winnen, dan teken ik er direct voor. De trainer heeft wel gelijk dat we niet goed hebben gevoetbald, maar het is vaak genoeg gebeurd dat we wel goed voetbalden en geen punten haalden. Dan is dit toch beter", zegt de verdediger terecht.

Komende zaterdag krijgt ADO in haar eigen Zuiderpark bezoek van Roda JC. El-Akchaoui vindt dat dit duel drie punten op moet leveren. "Roda JC kunnen we pakken. Zeker in het Zuiderpark, want daar kunnen we iedereen verslaan. Aan motivatie zal het niet ontbreken", belooft de verdediger.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen