'Gandzasar niet beter dan middenmoter Jupiler League'

23 juni 2009, 10:11   Bijgewerkt: 30 juni 2009, 09:47

NAC Breda moet in de Europa League-wedstrijd tegen Gandzasar Kapan vooral toeslaan in de eerste wedstrijd, op 16 juli in het eigen Rat Verlegh Stadion. De return in Yerevan kan vanwege de weersomstandigheden namelijk loodzwaar worden, voorspelt Henk Wisman, die in het verleden twee jaar bondscoach van Armenië was.

"In juli is het daar overdag tussen de veertig en 45 graden. Het is voor NAC belangrijk om thuis een goede uitslag neer te zetten", zegt Wisman (foto), die naast bondscoach ook trainer van FC Pyunik was, in BN De Stem. "Dat is te doen, want Gandzasar overstijgt het niveau van een middenmoter in de Nederlandse eerste divisie niet."

Kwalitatief lijkt NAC dus weinig te vrezen te hebben van de Armeniërs, maar coach Robert Maaskant neemt zijn tegenstander uiterst serieus. "Van Zenit Sint Petersburg had tot voor kort ook niemand gehoord, maar die club won wél de UEFA Cup. We hebben direct videomateriaal van Gandzasar opgevraagd. Als het goed is krijgen we dat morgen (vandaag, red.) binnen. Want laat één ding duidelijk zijn: wij willen de volgende ronde halen. Dan zit NAC gewoon in het zelfde rijtje clubs als PSV."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen