Huntelaar staat op lijstje bij AC Milan

25 juni 2009, 21:27   Bijgewerkt: 25 juni 2009, 21:37

Klaas Jan Huntelaar staat op het verlanglijstje van AC Milan. Niet helemaal bovenaan, maar op de derde plaats achter Edin Dzeko (VfL Wolfsburg) en de Braziliaan Luis Fabiano van FC Sevilla. Dat maakte Adriano Galliani, de vice-voorzitter van AC Milan, bekend in een interview op de officiële website van zijn club.

AC Milan is na het vertrek van spelmaker Kaka naar Real Madrid driftig op zoek naar versterkingen voor de frontlinie. De Bosniër Edin Dzeko, het afgelopen seizoen topscorer van de Bundesliga, is de belangrijkste kandidaat om naar Milaan te komen. Mocht zijn komst niet mogelijk blijken, komt Luis Fabiano in beeld. De aanvaller van Sevilla maakt deze maand met Brazilië furore tijdens de Confederations Cup.

Naast Dzeko (23) en Luis Fabiano (28) is ook Huntelaar een kandidaat, meldt Galliani. Een eventuele transfer van de 25-jarige Nederlander is al besproken tijdens de onderhandelingen over Kaka, die Milan verruilde voor Real Madrid. De Italiaanse club bedong hierbij het eerste recht om Huntelaar over te nemen, als blijkt dat hij niet voorkomt in de plannen van de nieuwe Real-coach Manuel Pellegrini.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen