Keane stopt mogelijk al na dit seizoen

15 maart 2006, 11:05

Het is nog altijd onzeker of Roy Keane ook volgend seizoen uit zal komen voor Celtic. De Ierse middenvelder tekende enige tijd geleden een contract tot medio 2007 bij de Schotse topclub, maar zal de situatie na dit seizoen opnieuw evalueren. "Ik zal in de zomer eens kijken of mijn heup het allemaal nog aan kan", zegt de middenvelder tegen de The Guardian.

"Op het moment dat ik voor Celtic tekende, zei ik al tegen de clubleiding dat het misschien een goed idee was om in de zomer nogmaals rond de tafel te gaan zitten", vertelt Keane. "Celtic wilde echter dolgraag dat ik voor anderhalf seizoen tekende en dat heb ik vervolgens ook gedaan. Toch zal ik de situatie komende zomer absoluut gaan evalueren, ik moet in de gaten houden of mijn heup het nog aan kan om nog een volledig seizoen te spelen."

"Ik zal in de zomer weer naar de specialist gaan. Het is voor zowel mijzelf als de club belangrijk om te weten hoe mijn fysieke toestand is. Ik wil graag nog een jaartje door, maar ik kan nog geen garanties geven. Sinds mijn operatie in 2002 zie ik elk seizoen dat ik kan spelen als een bonus. Ik doe niet meer aan lange termijnplanning, ik bekijk de situatie per seizoen. De laatste jaren stond voetbal voor mij altijd op de eerste plaats, maar komende zomer moet ik even aan mezelf en mijn familie denken", aldus de middenvelder.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen