Mancini: "Gebrek aan scherpte in afwerking"

15 maart 2006, 11:27

Evenals vorig seizoen heeft Inter Milaan zich weten te kwalificeren voor de kwartfinale van de Champions League. De ploeg van trainer Roberto Mancini won dinsdag met 1-0 van Ajax, waardoor plaatsing voor de laatste acht een feit is. De oefenmeester was na afloop van het duel met de Amsterdammers dik tevreden over het spel van zijn ploeg.

"Het was een beetje raar om een week later dan alle andere ploegen in actie te komen", zegt Mancini tegen uefa.com. "Het leek er op alsof alle beslissingen al waren gevallen, maar dat was natuurlijk niet het geval. We moesten vol aan de bak tegen Ajax en ik ben bijzonder tevreden over de manier waarop we gespeeld hebben."

In de kwartfinale stuit Inter op het Spaanse Villarreal en dat is op papier een haalbare kaart. Toch weigert Mancini zich bij voorbaat rijk te rekenen. "Ik maak me een beetje zorgen, omdat iedereen nu al roept dat we favoriet zijn. We zijn helemaal geen favoriet, in deze fase van de competitie kan er van alles gebeuren. Villarreal houdt het speelveld klein en we zullen het zeker niet gemakkelijk krijgen."

De winnaar van de tweestrijd tussen Inter en Villarreal stuit in de halve finale op Juventus of Arsenal. De overige twee kwartfinales zijn Benfica-Barcelona en AC Milan-Olympique Lyon.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen