Geen schade aan knie AZ-middenvelder Schaars

15 maart 2006, 11:32

Stijn Schaars kan opgelucht ademhalen. De middenvelder van AZ viel afgelopen zondag tegen Willem II uit met een knieblessure, maar onderzoek in het ziekenhuis heeft woensdag uitgewezen dat er geen schade is aan het gewricht van de jeugdinternational. De komende dagen zal worden bekeken of Schaars fit genoeg is om komend weekend alweer mee te spelen in de topper tegen Feyenoord.

Het nieuws is een enorme meevaller voor Schaars, die eerder dit seizoen al wekenlang uit de roulatie was na een operatie aan zijn heup. De middenvelder heeft zich, sinds hij afgelopen zomer overkwam van Vitesse, ontwikkeld tot een vaste waarde in het elftal van AZ-trainer Louis van Gaal. De 22-jarige middenvelder kwam dit seizoen al negentien keer in actie voor de Alkmaarders.

Eerder deze week werd al duidelijk dat Shota Arveladze fit genoeg is om komend weekend zijn rentree te maken. De Georgische topscorer stond een aantal weken buitenspel met een hamstringblessure, maar is inmiddels voldoende hersteld om zondag tegen Feyenoord in actie te komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen